Over ons

Dit zijn wij

Wij zijn het beautymerk dat staat voor individualisering. Met onze producten willen we mensen het zelfvertrouwen geven om hun eigenheid lief te hebben en te beleven en die met trots aan de buitenwereld te laten zien. Uniek, oprecht en ongefilterd: we geloven dat we allemaal kunnen zijn en ons comfortabel kunnen voelen zoals we zijn. We willen eindelijk een einde maken aan vergelijkingen en individuele schoonheid vieren. Net zo? Door gepersonaliseerde huidverzorging voor iedereen toegankelijk te maken als direct-to-consumer bedrijf.

pexels-antoni-shkraba-5205675
pexels-moose-photos-1029896

Huidverzorging op maat:

Niet alleen voor jou, maar ook met jou.
We hebben allemaal dingen gemeen, maar toch is ieder van ons uniek. Dat geldt ook voor onze huid, die daarom individuele zorg nodig heeft. Voor ons betekent personalisatie meer te weten komen over uw huid en haar behoeften, uw huidverzorgingsvoorkeuren leren kennen en u zorg op maat aanbieden. En wie kent jouw huid beter dan jij? Daarom betrekken we je actief bij het personalisatieproces. U bepaalt zelf de producteigenschappen – wij ondersteunen u met onze expertise en kiezen de juiste formulering van de actieve ingrediĆ«nten voor u. Het resultaat: een effectieve huidverzorgingsroutine die is afgestemd op uw huidtype en schoonheidsvoorkeuren, u dichter bij uw persoonlijke huiddoelen brengt en leuk is om te gebruiken.

Duurzaamheid bij ons

U moet zich niet alleen op uw gemak voelen met onze producten, maar ook met onze omgeving: duurzaamheid is een essentieel criterium voor onze beslissingen in productontwikkeling en de toeleveringsketen. We beperken ons verpakkingsmateriaal tot een minimum, gebruiken gerecyclede materialen en zorgen ervoor dat onze partners onze waarden delen. U kunt ook helpen: Als u in het verleden veel verschillende producten heeft gekocht op zoek naar effectieve huidverzorging, heeft u nu minder producten in uw badkamer nodig dankzij een routine die is afgestemd op uw huid.

pexels-polina-kovaleva-6543563